Cautare

1653 de rezultate pentru "etapa in divizia c" (3.02 secunde)
Octavian STIREANU) In aceasta dimineata, pe unii politicieni si parerologi damboviteni i-a apucat brusc sughitul.
Vizita nu a fost una anuntata oficial in programul presedintelui Camerei deputatilor. Conform unor surse politice, la discutia dintre cei doi oficiali a fost prezent si Radu Ioanid, de la Washington, cel care conduce divizia de cercetare arhivistica din cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului din Washington.
Cele mai mari afaceri se fac in domeniul imobiliar, constructii ori turism, iar dovada consta chiar in numarul mare de bogati romani care au pariat pe domeniile in cauza.
Produsul Intern Brut pe cap de locuitor al Romaniei, calculat la paritatea puterii de cumparare, va reprezenta in 2015 mai putin de 40% din media inregistrata la nivelul Uniunii Europene largite, se apreciaza intr-un studiu al Institutului de Studii Economice Internationale de la Viena (WIIW).
Electrica SA a primit ofertele financiare imbunatatite din partea companiei CEZ Cehia pentru a intra in negocieri finale pentru privatizarea societatii Electrica Oltenia, in timp ce grupul german E.ON si-a reafirmat interesul pentru Electrica Moldova, anunta un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
BBC va concedia cel putin 10% din angajatii sai si isi va reduce costurile operationale cu aproximativ 320 milioane lire sterline, in tentativa de restructurare a activitatilor, a declarat un membru din conducerea BBC, informeaza Reuters.
Dupa ce Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a anuntat in martie acest an ca intentioneaza sa devina, indirect, actionar la Distrigaz Sud, si International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii in sectorul privat a Bancii Mondiale, intentioneaza sa se implice financiar la Distrigaz Sud, societate pentru care Gaz de France a semnat acordul de privatizare in octombrie anul trecut, potrivit unui anunt al institutiei, preluat de Mediafax.
Incepand de ieri si pana in data de 21 august a.c., Grupul Rompetrol prin divizia sa Rompetrol Ouality Control, in parteneriat cu organizatia ecologista „Mare Nostrum” va pune in practica un proiect ce vizeaza monitorizarea calitatii apelor de imbaiere si a aerului din zona nordica a litoralului, precum si informarea cetatenilor asupra rezultatelor analizelor efectuate, a aratat ieri Ovidiu Constantinescu, purtatorul de cuvant al Grupului Rompetrol, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Hotelul „Albatros” din Mamaia.
International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii in sectorul privat a Bancii Mondiale, a subscris ieri obligatiuni convertibile emise de Banca Transilvania in valoare de 20 de milioane de dolari, se arata intr-un comunicat al institutiei internationale.
Bucurestiul ocupa locul 83 intr-un top al primelor 127 de orase care ofera cele mai bune conditii de viata, realizat de Economist Intelligence Unit, divizia de informatii a grupului „The Economist“.
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Firmele din Gorj care nu isi platesc datoriile la bugetul statului si nu mai au nici o posibilitate sa le achite intra pe banda rulanta in faliment, DGFP Gorj introducand lunar la judecatorie zeci de cereri de lichidare judiciara.
Europa a intrat in noul an cu un razboi al gazelor naturale in plina desfasurare. In prima zi a lui 2006, Rusia a sistat livrarea gazelor catre Ucraina, iar efectele se simt in tot mai multe tari europene.
Surse din Muntenia Invest, societate care administreaza SIF Muntenia, ne-au declarat ieri ca deocamdata nu au primit nici o cerere in acest sens si ca nu au luat in calcul posibilitatea de a vinde actiunile Bancii Comerciale Romane (BCR).
Potrivit acestuia, strategia comuna va fi implementata si in vara lui 2006, dar in principiu se urmareste salvarea sezonului de anul viitor, pentru ca sezonul estival din acest an este aproape pierdut din punct de vedere al incomingului (sosirile de turisti straini - n.r.).
Potrivit reprezentantilor Rompetrol, acordul va facilita realizarea unei cifre de afaceri pentru divizia de petrochimie de peste 1 miliard de dolari anual.
Odinioara una din marile forte navale ale lumii, divizia marina a Petrom imbogateste inca o mana de afaceristi verosi, batandu-si joc de ultimele vase pe care le mai are.
Printre firmele mentionate in lista AVAS se afla si ELECTROPUTERE Craiova, societate pe care statul a incercat pana acum fara succes s-o privatizeze de patru ori.
Creatorii de virusi au decis sa renunte la faima in favoarea obtinerii unor profituri imediate.
In plus, patronii majoritatii cluburilor din divizia Bürger sunt de parere ca performantele nu le permit sa atraga investitori puternici. ... Or, perspectiva pierderilor nu poate atrage investitori, prin urmare, listarea la Bursa a cluburilor de fotbal ar fi inutila, in opinia majoritatii reprezentantilor echipelor diviziei Bürger.
google-analytics.com